Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Zucker
- 500 g Magertopfen
- 200 g Naturjoghurt, fest
- 45 g Weichweizengrieß
- 1 Päckchen Vanillepuddingpulver (für 0,5 l Milch)
- 3 TL Vanillezucker
- 3 Eier
- ½ Zitrone, Schale abgerieben und Saft gepresst
- 400 g Marillen
- 50 g Butter
- 4 Blätter gezogener Strudelteig aus dem Kühlregal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1344 kJ / 321 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 1.7 g
Alternatif tarifler
Ribiselschnitten
1h
Nussstrudel
2h 30 min
Sonntags-Striezel
2 godz. 15 min
Topfenstrudel
2h 10 min
Scheiterhaufen
1h 30min
Marillenknödel mit Zuckerbröseln
1h 10min
Milchrahmstrudel
1h 55min
Marillenknödel "die Besten"
1h
Marillenmarmelade
35min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Apfelschlangerl
2h
Topfenpalatschinken
1h 30min