Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 - 70 g Zucker
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 100 g Weizenmehl, universal
- 2 Eier (Größe M)
-
150
g Milch
veya 150 g Pflanzendrink -
15
g Holunderblütensirup
veya 10 g Staubzucker (mit Zimt) - 1 Prise Salz
- 10 Holunderblütendolden
- Öl zum Backen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 779 kJ / 186 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Topfenknödel mit Marillenröster
1h 20min
Kirschenkompott
1h 35min
Marillenröster
30 min
Ribiselschnitten
1 godz.
Ribiselgelee
55 Min
Hollerkoch
2h 50 min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1 Std. 10 Min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 min
Marillennektar
2h
Marillenmarmelade mit Vanille
1 Std. 5 Min
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min
Powidl
8 Std.