Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 - 70 g Zucker
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 100 g Weizenmehl, universal
- 2 Eier (Größe M)
-
150
g Milch
veya 150 g Pflanzendrink -
15
g Holunderblütensirup
veya 10 g Staubzucker (mit Zimt) - 1 Prise Salz
- 10 Holunderblütendolden
- Öl zum Backen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 779 kJ / 186 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bröselknödel
40 min
Topfenknödel mit Marillenröster
1 Std. 20 Min
Ribiselgelee
55 min
Powidl
8h
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1h 10 min
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1 Std. 20 Min
Kaspressknödelsuppe
1 Std. 35 Min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 min
Hollerkoch
2 Std. 50 Min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55 min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1 Std. 25 Min
Zwetschkenröster
1h 30min