Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 - 70 g Zucker
- 1 TL Zimt, gemahlen
- 100 g Weizenmehl, universal
- 2 Eier (Größe M)
-
150
g Milch
veya 150 g Pflanzendrink -
15
g Holunderblütensirup
veya 10 g Staubzucker (mit Zimt) - 1 Prise Salz
- 10 Holunderblütendolden
- Öl zum Backen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 779 kJ / 186 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ribiseltorte mit Schneehaube
1h 10min
Hollerkoch
2h 50min
Eiernockerl
30min
Ribiselgelee
55 Min
Erdäpfel-Karfiol-Laibchen
1h 25min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1h 25min
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1 Std. 20 Min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Grießknöderl mit Geselchtem und Kohlgemüse
55 Min
Bröselknödel
40 Min
Kräuterschöberlsuppe
35 Min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min