Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g rote Ribiseln, abgerebelt
- 250 g Äpfel, entkernt, in Stücken
- 300 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 400 g Apfelessig (mind. 5 % Säure)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Flasche
- Kalori
- 1436 kJ / 342 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 79 g
- Yağ
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hollerkoch
2 Std. 50 Min
Erdbeer-Rhabarber-Sirup
35 Min
Marillen-Limes
25 min
Zwetschkenessig mit Schwips
1j
Fruchtiger Pfirsichessig
1j
Rotweinzwetschken mit Ingwer und Haselnüssen
1j 25 menit
Süßer Marillensenf
55 Min
Löwenzahnhonig (Löwenzahnsirup)
6 Std. 20 Min
Kirschenchutney
1 godz. 5 min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1h 10 min
Ribiselgelee
55 Min
Zwetschkenröster
1j 30 menit