Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di Fontina a pezzi (2 cm), messa in infusione in 200 g di latte intero per 2 ore
- 40 g di burro
- 4 tuorli d'uovo
- tartufo fresco a scaglie q.b.
- 4 fette di pane tostate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2767.7 kJ / 661.5 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 29.4 g
- Yağ
- 47.2 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zabaione
15 dk
Flan ai quattro formaggi
1 Std.
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15 dk
Mini tart tatin
3h
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1ωρ. 15 λεπτ.
Uova in cocotte al tartufo
20 dk
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 dk
Bagna cauda
35 Min
Fonduta svizzera
20 dk
Fonduta
8h 20min
Brandacujun
45 Min
Salsa verde "Bagnet"
15 dk