Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di Fontina a pezzi (2 cm), messa in infusione in 200 g di latte intero per 2 ore
- 40 g di burro
- 4 tuorli d'uovo
- tartufo fresco a scaglie q.b.
- 4 fette di pane tostate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2767.7 kJ / 661.5 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 29.4 g
- Yağ
- 47.2 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fonduta
8h 20min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Bagna cauda
35 Min
Merluzzo in salsa aioli
1h
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15 min
Fonduta svizzera
20min
Soufflé al Castelmagno
55 min
Flan di cavolfiore
45min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Sformato di cardi
1h
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15 min