Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di Fontina a pezzi (2 cm), messa in infusione in 200 g di latte intero per 2 ore
- 40 g di burro
- 4 tuorli d'uovo
- tartufo fresco a scaglie q.b.
- 4 fette di pane tostate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2767.7 kJ / 661.5 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 29.4 g
- Yağ
- 47.2 g
- Lif
- 1.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mini bonet
2h
Blinis con burrata e scampi
1 Std.
Sformatini di asparagi
45 Min
Risotto Castelmagno e nocciole
30 Min
Soufflè ai cardi al vapore
1 Std. 20 Min
Fonduta svizzera
20 min
Brandacujun
45 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Tarte tatin
2 godz. 30 min
Bonèt
2h
Bagna cauda
35 Min