Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g shallots, halved
- 2 garlic cloves
- 150 g tomatoes, quartered
- 50 g fresh lemon grass, cut in pieces (1 cm)
- 15 g galangal (Thai ginger), fresh root, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 8 fresh makrut lime leaves
- 100 g Thai chilli sauce, hot
- 2 fish stock cube (for 0.5 l)
- 1000 g water
- 250 g fish fillets (e.g. red snapper, sea bream, monkfish), cut in pieces
- 120 g fresh oyster mushrooms, halved
- 20 g palm sugar
- 100 g fresh clams
- 250 g raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
- 20 g fish sauce
- 20 g lime juice
- 3 spring onions, thinly sliced (1 cm)
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 968 kJ / 231 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Pea Soup with Squid and Tomatoes
50 Min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1 Std. 40 Min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1 Std. 15 Min
Thai Mussels
25min
Fish Stew
45 Min
Pineapple and Ginger Juice
5min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Tom Yum with Prawns
25min