
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g shallots halved
- 2 garlic cloves
- 150 g tomatoes quartered
- 50 g fresh lemon grass cut in pieces (1 cm)
- 15 g galangal (Thai ginger), fresh root peeled, cut in round slices (2 mm)
- 8 fresh makrut lime leaves
- 100 g Thai chilli sauce hot
- 2 fish stock cube (for 0.5 l)
- 1000 g water
- 250 g fish fillets (e.g. red snapper, sea bream, monkfish), cut in pieces
- 120 g fresh oyster mushrooms halved
- 20 g palm sugar
- 100 g fresh clams
- 250 g raw, medium-sized prawns, peeled, deveined
- 20 g fish sauce
- 20 g lime juice
- 3 spring onions thinly sliced (1 cm)
- 3 sprigs fresh coriander leaves only
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 231 kcal / 968 kJ
- Protein
- 30 g
- Yağ
- 3 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Lif
- 3.9 g