Cihazlar ve Aksesuarlar
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
long red chilli halved, deseeded if desired1
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm), to taste10 - 15 g
-
peanut oil30 g
-
mixed vegetables (e.g. cabbage, mushrooms, carrots, broccoli, red peppers), sliced (5 mm)500 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
soy sauce, to tasteoyster sauce to taste1 - 2 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
359.7 mg
Protein
3.7 g
Kalori
577.1 kJ /
137.9 kcal
Yağ
8 g
Lif
4 g
Doymuş Yağ
1.4 g
Karbonhidrat
13.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Chinese
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 Min
Stir-Fried Vegetables
15 Min
Stir-fried Vegetable Mixture
30 Min
Stir-fried Vegetables
10 Min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 Min
Stir-fried vegetables
10 Min
Prawn Stir-Fry with Rice and Vegetables
45 Min
Celery and Cashew Nuts
20 Min
Curry Fish
35 Min
Sambal Petai Prawns
20 Min
Egg Fried Rice
35 Min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 Min