Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 4 uova
- 100 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
Pasta sfoglia
- 100 g di burro congelato a pezzi
- 100 g di farina di forza 180 W
- 40 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- zucchero a velo q.b.
Crema diplomatica
- 250 g di latte intero
- 3 tuorli
- 50 g di zucchero
- 50 g di frumina
- 180 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 5 g zucchero a velo
Bagna al Rum
- 200 g di acqua
- 130 g di zucchero
- 20 g di Rum
Terminare la preparazione
- zucchero a velo q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2149.9 kJ / 513.8 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Karbonhidrat
- 64.3 g
- Yağ
- 24.2 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 91 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cannoli alla crema Chantilly
1 godz. 5 min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 min
Crema pasticcera
15min
Cheesecake allo yogurt e fragole
5h 40min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2 godz. 30 min
Pan di Spagna
1hod. 50min
Zuccotto gelato
12 Std.
Diplomatica
3h 30min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Crema diplomatica
30 min