Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele di acacia
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 7447 kJ / 1780 kcal
- Protein
- 53.2 g
- Karbonhidrat
- 362.7 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 13.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panini all'olio
3h 10 min
Il pane di Altamura
4u.
Pane barese
6 godz. 15 min
Pane pugliese
29h 20 min
Pane siciliano
2 Std. 45 Min
Filone di sola semola
2h 50min
Ciabattine veloci
3h 10 min
Pane tipo ciabatta
26u.
Pane alla birra
4hod. 55min
Ciabattine
3h 30 min.
Pane nero siciliano
8h 50min
Polka (pane francese)
5h