Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di miele di acacia
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 7447 kJ / 1780 kcal
- Protein
- 53.2 g
- Karbonhidrat
- 362.7 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 13.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filone di sola semola
2h 50 min
Panini al latte
4h 50min
Ciabattine
3 Std. 30 Min
Panini all'olio
3h 10min
Pane pugliese
29h 20min
Ciabattine veloci
3h 10min
Il pane di Altamura
4h
Rosette
5h 20min
Pane barese
6j 15 menit
Corona bordolese
5h 20min
Polka (pane francese)
5h
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min