Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g getrocknete Aprikosen, entsteint (Soft-Aprikosen)
- 600 g Wasser
- 400 g gelbe Tomaten, reif, Stielansatz keilförmig entfernt
- 20 g frischer Ingwer, in dünnen Scheiben
- 125 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL Öl
- 70 g Zucker
- 80 g Apfelessig
- 1 TL Salz
- 1 TL Senfkörner, hell
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 1 Prise Piment
- ¼ TL Kurkuma
- 1 Prise Nelken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 4900 kJ / 1172 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 186 g
- Yağ
- 24 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ananas-Chutney
35 min
Trauben-Chutney
25 Min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
45 Min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
50 Min
Erdbeer-Curry-Ketchup
40 Min
Kirsch-Ketchup
1hod. 25min
Cassis-Senf
48h
Balsamico-Schalotten
19h
Schalottenconfit mit Portwein
1 Std. 10 Min
Erdbeerchutney
35 min
Erdbeer-Curry-Ketchup
1h
Gelbes Ketchup
45 Min