Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di scalogno
- 1000 g di vongole, pulite
- 400 g di acqua, fino a raggiungere 750 g di liquidi
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di pomodori ciliegino, a metà
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 350 g di pasta secca tipo farfalle di ottima qualità
- 15 g di pinoli interi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Penne al tonno
35min
Farfalle al prosciutto e piselli
45min
Bucatini all'amatriciana
45min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40min
Tortiglioni salsiccia e funghi
35min
Linguine al salmone e vodka
20min
Penne alla puttanesca
35min
Risotto ai frutti di mare
1h 15min
Bucatini all'amatriciana
45min
Pasta al tonno e melanzane
30min