Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 130 g di olive nere, denocciolate
- 30 g di filetti di acciuga, sott'olio sgocciolati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di pomodoro a pezzi in scatola
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati per dissalarli
- 1 pizzico di sale
- 360 g di pasta secca tipo penne rigate
- 1 pizzico di pepe
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2006 kJ / 479 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 30 Min
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Pasta con salsa al tonno
30min
Polenta con salsa alla panna e champignons
50min
Pasta al tonno e melanzane
30min
Bucatini all'amatriciana
45min
Maccheroni dell'alpigiano
45min
Tortiglioni al pollo e olive nere
35min
Linguine al salmone e vodka
20 Min
Farfalle ai quattro formaggi
20 Min
Spezzatino alla zurighese
50min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 Min