Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Arepas Dough
- 280 g precooked maize flour (e.g. Harina Pan)
- 410 g water
- 1 ½ - 2 tsp fine sea salt, to taste
Venezuelan Shredded Chicken and Arepas
- 5 sprigs fresh coriander, plus extra leaves for garnish
- 40 g onion
- 1 red pepper (approx. 150 g), cut in pieces
- 4 garlic cloves
- 2 tsp pickled capers
- 1 plum tomato, cut in pieces
- 1 ½ - 2 tsp fine sea salt, to taste
- ½ - 1 tsp ground black pepper, to taste
- 30 g olive oil
- 560 g chicken breast fillets, skinless, cut in bite-size pieces
- 80 g sherry
- olive oil, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2325 kJ / 556 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 7.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Cochinita Pibil (Slow-Cooked Pork)
3 Std. 50 Min
Chicken in Adobo Sauce with Plantain Purée
1 Std. 15 Min
Chicken Crêpes with Poblano Chilli Salsa
55min
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30 min
Chicken Tacos al Pastor
45 Min
Paella
30 min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50 min
Chicken Enfrijoladas
50min
Pollo Pibil
1 Std. 30 Min