Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g d'eau salée
- 250 g de foies de volaille (canard de préférence), soigneusement nettoyés
- ½ feuille de laurier
- 6 grains de poivre noir
- 150 g de riesling
- 180 g de beurre doux, coupé en morceaux
-
1
c. à soupe de porto
veya 1 c. à soupe de cognac - 1 ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1241 kJ / 301 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Terrine bressane
24u.
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Iles flottantes
1h
Terrine de foies de volaille au porto
5 Std. 50 Min
Pâté de campagne
48u.
Terrine de campagne
4u. 30min
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2h
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30 min
Tuiles aux amandes
25min
Foie gras de canard
72h
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30min