Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g d'eau salée
- 250 g de foies de volaille (canard de préférence), soigneusement nettoyés
- ½ feuille de laurier
- 6 grains de poivre noir
- 150 g de riesling
- 180 g de beurre doux, coupé en morceaux
-
1
c. à soupe de porto
veya 1 c. à soupe de cognac - 1 ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1241 kJ / 301 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Mousse de foie de volaille au porto
72 godz.
Terrine bressane
24h
Pâté de campagne
48 godz.
Pain d'épices
3 Std.
Sucre vanillé
72 godz.
Terrine de campagne
4h 30 min
Fond de légumes
45 min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7 godz. 30 min
Fond de volaille
45 min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Foie gras de canard
72 godz.