
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g d'échine de porc, désossée coupée en cubes (2 cm env.)
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à café de poivre moulu
- 1 c. à café de quatre-épices
- 60 g d'oignon coupé en deux
- 4 brins de persil frais ciselés
- 100 g d'épaule de veau coupée en cubes (2 cm env.)
- 100 g de gorge de porc coupée en cubes (2 cm env.)
- 2 œufs
-
2
c. à soupe d'armagnac
veya 2 c. à soupe de cognac -
80
g de pistaches, décortiquées et non salées
veya 80 g de noisettes décortiquées - 1 barde de lard
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 branche de thym frais
- 20 g de farine de blé pour la soudure
- 1 c. à soupe d'eau pour la soudure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 292 kcal / 1215 kJ
- Protein
- 12 g
- Yağ
- 23 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Lif
- 2 g