Cihazlar ve Aksesuarlar
Meat Stock Paste
Hazırlık 20 dk
Toplam 45 dk
400 g
Malzemeler
-
meat pieces, sinew free cut in pieces (4-5 cm)300 g
-
mixed vegetables (e.g. celery stalks, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut in pieces300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)150 g
-
red wine30 g
-
dried bay leaf1
-
clove1
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 400 g
Sodyum
58983.8 mg
Protein
73.6 g
Kalori
2305.3 kJ /
551 kcal
Yağ
7.9 g
Lif
16.6 g
Doymuş Yağ
2.4 g
Karbonhidrat
42 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Herbes de Provence
5 dk
Plain Yoghurt in Varoma
12sa
Chicken Stock Paste
45 dk
Vegetable Stock Paste
50 dk
Fruit Nectar
10 dk
Mushroom pie
1sa 30 dk
Beef Goulash with Bread Dumplings
1sa 30 dk
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1sa 15 dk
Steamed Lamb with Vegetables
1sa 30 dk
Apple Marinade
10 dk
Ghee
20 dk
Berry Mousse
4sa 50 dk