Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chocolate and Sesame Ganache
- 200 g dark chocolate (64%), small pieces or callets
- 200 g milk chocolate, small pieces or callets
- 375 g double cream
- ½ tsp cocoa powder
- 50 g liquid glucose
- ¾ tsp fine sea salt
- 50 g sesame oil
- 25 g vegetable oil
- 3 egg yolks, from medium eggs
Ginger Ice Cream
- 750 g whole milk
- 250 g double cream
- 75 g liquid glucose
- 40 g trimoline
- 30 g milk powder
- 50 g fresh root ginger, grated
- 200 g egg yolks
- 100 g caster sugar
- 20 g stem ginger in syrup, syrup only
- 50 g stem ginger, chopped in small pieces
Pear Purée
- 3 pears, medium, peeled, cored (approx. 300 g)
- 30 g unsalted butter, diced
- 50 g caster sugar
- ½ lemon, juice only
Garnish
- 16 halved walnuts, for grating over plates
- 4 pears, medium, peeled, sliced (1 mm) then cut in 2 cm discs
- coriander cress, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3232 kJ / 772.5 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 51.6 g
- Doymuş Yağ
- 24.8 g
- Lif
- 6.4 g
- Sodyum
- 206.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chocolate Fondants
40min
Tiramisù with Chocolate and Chilli
6 Std.
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
Değerlendirme yok
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
1 Std. 20 Min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1 Std. 15 Min
Pear Frangipane
1 Std. 30 Min
Rainbow Choux Buns
1 Std. 25 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Pecan Pie Tarts
2 godz. 25 min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6h 30min
Profiteroles
2 Std. 15 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min