Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chocolate and Sesame Ganache
- 200 g dark chocolate (64%), small pieces or callets
- 200 g milk chocolate, small pieces or callets
- 375 g double cream
- ½ tsp cocoa powder
- 50 g liquid glucose
- ¾ tsp fine sea salt
- 50 g sesame oil
- 25 g vegetable oil
- 3 egg yolks, from medium eggs
Ginger Ice Cream
- 750 g whole milk
- 250 g double cream
- 75 g liquid glucose
- 40 g trimoline
- 30 g milk powder
- 50 g fresh root ginger, grated
- 200 g egg yolks
- 100 g caster sugar
- 20 g stem ginger in syrup, syrup only
- 50 g stem ginger, chopped in small pieces
Pear Purée
- 3 pears, medium, peeled, cored (approx. 300 g)
- 30 g unsalted butter, diced
- 50 g caster sugar
- ½ lemon, juice only
Garnish
- 4 pears, medium, peeled, sliced (1 mm) then cut in 2 cm discs
- 16 halved walnuts, for grating over plates
- coriander cress, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3232 kJ / 772.5 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 51.6 g
- Doymuş Yağ
- 24.8 g
- Lif
- 6.4 g
- Sodyum
- 206.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Profiteroles
2 Std. 15 Min
Mixed Berries Pavlova Stack
5 Std. 30 Min
Meringue Ghosts
12 Std. 25 Min
Crêpes
1 Std. 15 Min
Steamed Potato Tortilla (TM5)
Değerlendirme yok
Salted Caramel Ice Cream
14 Std.
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Candy Corn Pudding
50 Min
Dirt and Worms Chocolate Ice Cream
6u. 20min
Pineapple and Coconut Ice Cream Sundae
11h
Sugar glaze
5 Min
Crêpes Suzette
35 Min