Uyumlu sürümler
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g d'eau
- 4 œufs
- 300 g de feuilles d'ail des ours fraîches
- 35 g de beurre
- 35 g de farine de blé
- 300 g de lait
- 100 g de maroilles, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1381 kJ / 315.8 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Karbonhidrat
- 12.2 g
- Yağ
- 20.8 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blinis pomme de terre, sauce tomate-avocat
45 Min
JUILLET - Cocotte de mon enfance - Sébastien Richard
1 Std.
Croustillant méditérranéen
1 Std. 15 Min
Blinis de champignons, sauce citron-ciboulette
1 Std. 15 Min
Parmentier de boudin aux pommes
1 Std.
Œufs cocote à l'oseille
40 Min
Poire rôtie au chèvre
25 min
Croustade aux champignons
1 Std. 15 Min
Petite courge au crottin de Chavignol
1 Std. 45 Min
Tarte betterave-chèvre frais
1 Std. 15 Min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1 Std. 10 Min
Œufs à la florentine
1h 5min