Uyumlu sürümler
MAI - Oeufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g d'eau
- 4 œufs
- 300 g de feuilles d'ail des ours fraîches
- 35 g de beurre
- 35 g de farine de blé
- 300 g de lait
- 100 g de maroilles, coupé en morceaux
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1381 kJ / 315.8 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Karbonhidrat
- 12.2 g
- Yağ
- 20.8 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paupiettes d'agneau
1h 30min
Soupe de prunes et glace à la cannelle
4h 45min
Gravlax de saumon à la betterave
8h 15min
Pizza à la betterave
1h 30min
Gratin de pommes de terre, céleri et chorizo
1h 35 min
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1h 30min
Carré feuilleté aux champignons
1h 45min
Oignons farcis au jambon
1h
Croûte au fromage d'abondance
45min
Fondue savoyarde à la tomate
30min
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1h 30min
Colcannon irlandais
1h 10min