蒜蒸蛤蜊

蒜蒸蛤蜊

4.8 6 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 40 dk
4 人份

Malzemeler

  • 蒜頭
    30 克
  • 吐沙1小時
    300 克
  • 清酒
    2 大匙
    2 大匙 米酒
  • 1 小撮
  • 600 克
  • 切絲,裝飾用
    ½ 根.
  • 新鮮紅辣椒 切段,裝飾用
    ½ 根.

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 8.714 g
Kalori 297 kJ / 71 kcal
Yağ 0.525 g
Lif 0.098 g
Karbonhidrat 3.984 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...