Cihazlar ve Aksesuarlar
蒜蒸蛤蜊
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜頭30 克
-
蟹 吐沙1小時300 克
-
2 大匙 米酒清酒2 大匙
-
鹽1 小撮
-
水600 克
-
蔥 切絲,裝飾用½ 根.
-
新鮮紅辣椒 切段,裝飾用½ 根.
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
8.714 g
Kalori
297 kJ /
71 kcal
Yağ
0.525 g
Lif
0.098 g
Karbonhidrat
3.984 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
清爽料理吃一夏
10 Tarif
Tayvan
Tayvan