Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 克 洋蔥, 切塊
- 30 克 橄欖油 ,需多備一些刷油用
- 1 ½ - 2 茶匙 孜然粉 ,依個人口味調整
- 1 大匙 肉桂粉 ,需多備一些裝飾用
- 1 ½ - 2 茶匙 香菜粉 ,依個人口味調整
- 2 茶匙 乾燥茴香籽
- 1 小撮 番紅花
- 600 克 去皮鴨胸肉 ,切塊(約3公分)
- 150 克 杏桃乾 ,切塊
- 80 克 水
-
1
茶匙 雞高湯醬
veya 1 塊 雞高湯塊(用於0.5公升的水) - 50 克 烤過的松子 ,需多備一些裝飾用
- 2 顆 萊姆 ,取皮屑和汁液
- 橄欖油 ,刷油用
- 4 張 酥皮麵糰 (約 48 公分 x 25 公分)
- 1 茶匙 冰糖粉
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1997 kJ / 477 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 8 g