Cihazlar ve Aksesuarlar
松子鴨肉千層派
Hazırlık 35 dk
Toplam 50 dk
4 人份
Malzemeler
-
洋蔥 切塊100 克
-
橄欖油 需多備一些刷油用30 克
-
孜然粉 依個人口味調整1 ½ - 2 茶匙
-
肉桂粉 需多備一些裝飾用1 大匙
-
香菜粉 依個人口味調整1 ½ - 2 茶匙
-
乾燥茴香籽2 茶匙
-
番紅花1 小撮
-
去皮鴨胸肉 切塊(約3公分)600 克
-
杏桃乾 切塊150 克
-
水80 克
-
1 塊 雞高湯塊(用於0.5公升的水)雞高湯醬1 茶匙
-
烤過的松子 需多備一些裝飾用50 克
-
萊姆 取皮屑和汁液2 顆
-
橄欖油 刷油用
-
酥皮麵糰 (約 48 公分 x 25 公分)4 張
-
冰糖粉1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
37 g
Kalori
1997 kJ /
477 kcal
Yağ
18 g
Lif
8 g
Karbonhidrat
37 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
摩洛哥街頭小吃
10 Tarif
Tayvan
Tayvan
Bunları da beğenebilirsiniz...
胡椒餅
3sa 10 dk
甘蔗蝦
35 dk
蕃茄餅乾條
1sa 15 dk
旋轉烤馬鈴薯塔
1sa
墨西哥辣椒起司麵包
Değerlendirme yok
蘆筍起司鹹派
Değerlendirme yok
日式起士派
55 dk
羅馬式焗烤麵餅
Değerlendirme yok
開胃星星鹹點
40 dk
聖誕樹小塔
Değerlendirme yok
聖誕樹開胃鹹蛋糕
1sa
芝麻脆餅
1sa 30 dk