Cihazlar ve Aksesuarlar
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 20 dk
1 porsiyon
Malzemeler
-
su1200 g
-
pancar kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (2 cm)500 g
-
500 g kuşkonmaz, parçalara bölünmüş (3-4 cm)taze fasulye (isteğe bağlı) kılçıkları alınmış, ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (3-4 cm)500 g
-
bal kabağı çekirdekleri çıkarılmış, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)500 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
2.2 g
Kalori
115 kJ /
27 kcal
Yağ
0.4 g
Lif
2.8 g
Karbonhidrat
3.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Bebekler İçin Sağlıklı Beslenme
83 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Bal Kabağı, Patates ve Balıklı Pırasa Püresi
30 dk
Pişmiş Beyaz Balık Püresi (Dondurulmuş)
45 dk
Sebzeli Pankek (Bebek Yemeği)
45 dk
Buharda pişmiş balık filetoları
25 dk
Buharda pişmiş karnabahar
30 dk
Buharda pişmiş brokoli
20 dk
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35 dk
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 dk
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 dk
Küpler Halinde Tatlı Patates Püresi
45 dk
Muz, Armut ve Elma Lapası
10 dk
Patates ve Sebze Püresi
45 dk