Cihazlar ve Aksesuarlar
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 20 dk
1 porsiyon
Malzemeler
-
su1200 g
-
pancar kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (2 cm)500 g
-
500 g kuşkonmaz, parçalara bölünmüş (3-4 cm)taze fasulye (isteğe bağlı) kılçıkları alınmış, ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (3-4 cm)500 g
-
bal kabağı çekirdekleri çıkarılmış, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)500 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
2.2 g
Kalori
115 kJ /
27 kcal
Yağ
0.4 g
Lif
2.8 g
Karbonhidrat
3.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Bebekler İçin Sağlıklı Beslenme
83 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Tavuk, Havuç ve Elma Püresi
40 min
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35 min
Balık Buğulama ve Sebzeler
30 min
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Brak ocen
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30 min
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Brak ocen
Küpler Halinde Havuç Püresi
45 min
Pırasa, Sakız Kabağı ve Tatlı Patates Püresi
35 min
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45 min
Küpler Halinde Sakız Kabağı Püresi
35 min
Tahıllı Meyve Lapası
10 min
Tahıllı Elma Lapası
10 min