Uyumlu sürümler
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g su
- 500 g pancar, kabukları soyulmuş, parçalara bölünmüş (2 cm)
-
500
g taze fasulye, kılçıkları alınmış, ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (3-4 cm)
(isteğe bağlı)
veya 500 g kuşkonmaz, parçalara bölünmüş (3-4 cm) (isteğe bağlı) - 500 g bal kabağı, çekirdekleri çıkarılmış, sert kabukları iyice soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 115 kJ / 27 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 3.7 g
- Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda pişmiş havuç (dilimlenmiş)
35 Min
Patates, Havuç ve Sakız Kabağı Püresi
35 Min
Buharda pişmiş kabak
35 Min
Pirinç Unu, Yulaf Unu, Bebek İrmiği
35 Std.
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30min
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1h 15 min
Pirinç ve Hindili Sakız Kabağı Çorbası
Değerlendirme yok
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45min
Patates, Yeşil Fasulye, Havuç ve Tavuk Püresi
30min
Sebzeli Chili Biberli Kinoa Salatası
50min
Bebek Bisküvisi
30min
Amerikan Usulü Pankek
35 Min