Cihazlar ve Aksesuarlar
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
Hazırlık 40 dk
Toplam 2sa
40 pieces
Malzemeler
Kashta cream
-
milk1000 g
-
white bread crust removed, cut into pieces150 g
-
cornstarch100 g
-
blossom water1 tbsp
-
rose water2 tbsp
Pancakes
-
water600 g
-
dried yeast15 g
-
sugar3 tsp
-
flour330 g
-
salt1 tsp
-
baking soda3 tsp
-
freshly squeezed lemon juice3 tsp
-
sunflower oil10 g
Syrup
-
sugar300 g
-
water100 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
orange blossom water2 tsp
Assembly
-
unsalted pistachio nuts chopped110 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 piece
Protein
2.6 g
Kalori
498 kJ /
119 kcal
Yağ
2.8 g
Karbonhidrat
20.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Taste of Arabia
92 Tarif
İsviçre
İsviçre
The Basic Cookbook
151 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Kashta cream
10 dk
Semolina cake (namoura)
1sa 50 dk
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2sa 45 dk
Arabian ice cream
10sa 25 dk
Milk pudding (mouhallabieh)
15 dk
Spiced rice pudding (meghli)
50 dk
Za'atar flat bread (mankouche)
1sa 35 dk
Za'atar bread rolls
2sa
Cheese sambousek
1sa 45 dk
Lentil puree (moujadarra)
1sa 25 dk
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1sa 35 dk
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1sa 30 dk