Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 150 g water
- 90 g olive oil
- ½ tsp salt
- 350 g flour
Filling
- 400 g fresh spinach leaves, washed and dried
- 350 g onions, cut into quarters
- 2 tsp salt
- 1 tsp sumac
- 100 g lemon juice, freshly squeezed
Assembly and Baking
- flour, for dusting
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 305 kJ / 73 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 9.4 g
- Yağ
- 3.1 g
Alternatif tarifler
Spinach Fatayers
2h
Fatayer (spinach turnovers)
1 Std. 35 Min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3ωρ.
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1h
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Za'atar bread rolls
2h
Arseeyah
50min
Raw kibbeh
15min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min