Cihazlar ve Aksesuarlar
Middle Eastern eggs
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
6 portions
Malzemeler
Spinach filling
-
onions cut into pieces50 g
-
garlic cloves2
-
olive oil10 g
-
fresh baby spinach leaves350 g
-
ground nutmeg1 tsp
-
sumac1 tsp
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Eggs
-
butter for greasing
-
eggs6
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper to taste
-
water500 g
-
toasted pine nuts to garnish10 g
-
sumac to garnish
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
10 g
Kalori
544 kJ /
130 kcal
Yağ
9 g
Karbonhidrat
2.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Taste of Arabia
92 Tarif
İsviçre
İsviçre
The Basic Cookbook
151 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
Değerlendirme yok
Poppy Seed Snails
2sa 30 dk
Tuna stew with potatoes
40 dk
Grated Cabbage
5 dk
Spinach turnovers (fatayer)
1sa 25 dk
Middle eastern stuffed chicken
2sa 25 dk
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1sa 20 dk
Gazelle horns
1sa
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1sa 20 dk
Melon salad with herb and garlic bread
2sa 5 dk
Fish soup
40 dk
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45 dk