Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Pflaumentomaten, reif, halbiert
- 50 g grüne Peperoni
- 40 g Zwiebeln
- 70 g Gurken, teilweise geschält
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Essig
- 1 TL Salz
- 50 - 100 g natives Olivenöl extra
- 8 Eiswürfel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 616 kJ / 146 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 2.4 g
Alternatif tarifler
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1 godz.
Erbsen-Crèmesuppe
40 min
Gemüsetatar
25 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Grüne Erbsenschaumsuppe mit Lachswürfeln
30 min
Bananen mit Kokos-Zimt-Sauce
30 min
Sweet Hot Gazpacho
25 min
Basilikumsuppe
25 min
Rosmarin Focaccia
2 godz. 30 min
Peperonicremesuppe
20 min
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 min
Rüeblisuppe mit Minze
35 min