Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 artichauts
- 1 citron
- 1 bouquet de persil frais, dont les feuilles sont lavées et séchées
- ½ - 1 gousse d'ail
- 1 pincée de sel
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de vin blanc sec
- 300 g d'eau
-
½
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
veya 1 c. à café rase de bouillon de légumes en pâte, fait maison
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 519 kJ / 124 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Karbonhidrat
- 3.9 g
- Yağ
- 10.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poireaux vapeur (200-400 g)
25min
Brocoli vapeur (250 g)
15min
Pommes de terre en robe des champs
30 min
Chou-fleur vapeur
20min
Crème fouettée
10min
Gratin de chou-fleur
55min
Haricots verts au thym
1h 10min
Artichauts à la romaine
50min
Choux de Bruxelles, lard et amandes
40min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min
Poireau rissolé (200 g)
20min
Blancs en neige
5 min