Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g de marsala liquoreux
- 60 g de vin blanc
- 6 jaunes d'œufs
- 120 g de sucre en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1418 kJ / 338.3 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 32.3 g
- Yağ
- 16.8 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 31.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse glacée aux fruits rouges
10 Min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 Min
Sabayon classique
15 Min
Sauce béarnaise
20min
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 Std. 10 Min
Saumon teriyaki sous-vide
1 Std. 20 Min
Risotto aux épinards et asperges
40 min
Sabayon
15 Min
Sabayon
15 Min
Mayonnaise
5 Min
Sauce hollandaise
25 min
Sauce béarnaise
15 Min