Cihazlar ve Aksesuarlar
Boeuf bourguignon
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 30 dk
2 portions
Malzemeler
-
onions cut in pieces100 g
-
garlic clove1
-
vegetable oil plus extra for frying10 g
-
smoked bacon cut in cubes (2-3 cm)100 g
-
braising steak cut in cubes (3 cm)450 g
-
wheat flour1 tbsp
-
carrots cut in slices (1 cm)150 g
-
red wine full-bodied300 g
-
bouquet garni1
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground pepper to taste1 - 2 pinches
-
fresh white button mushrooms cut in quarters150 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
79 g
Kalori
3082 kJ /
735 kcal
Yağ
29 g
Karbonhidrat
12 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
French Tradition on your Table
10 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Béarnaise sauce
15min
Mayonnaise
5min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Béarnaise Sauce
20min
Cod with citrus butter
50min
Cheese mousse
10min
Chicken with bulgur and vegetables
3h 5min
Cod with aïoli
40min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1h 35min
Steak tartare
30min
Bordelaise Sauce
55min