
Cihazlar ve Aksesuarlar
Boeuf bourguignon
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 30 dk
2 portions
Malzemeler
-
onions cut in pieces100 g
-
garlic clove1
-
vegetable oil plus extra for frying10 g
-
smoked bacon cut in cubes (2-3 cm)100 g
-
braising steak cut in cubes (3 cm)450 g
-
wheat flour1 tbsp
-
carrots cut in slices (1 cm)150 g
-
red wine full-bodied300 g
-
bouquet garni1
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground pepper to taste1 - 2 pinches
-
fresh white button mushrooms cut in quarters150 g
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
735 kcal /
3082 kJ
Protein
79 g
Yağ
29 g
Karbonhidrat
12 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

French Tradition on your Table
10 Tarif
Uluslararası
Uluslararası