![Boeuf bourguignon Boeuf bourguignon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/10EC656F-7FDF-4F83-8DFC-92844641A245/Derivates/65C8A70F-43D0-4109-8D08-333DC03EFDEC.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g onions, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 10 g vegetable oil, plus extra for frying
- 100 g smoked bacon, cut in cubes (2-3 cm)
- 450 g braising steak, cut in cubes (3 cm)
- 1 tbsp wheat flour
- 150 g carrots, cut in slices (1 cm)
- 300 g red wine, full-bodied
- 1 bouquet garni
- 1 - 2 pinches salt, to taste
- 1 - 2 pinches ground pepper, to taste
- 150 g fresh white button mushrooms, cut in quarters
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3082 kJ / 735 kcal
- Protein
- 79 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 29 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Béchamel sauce
15 min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Béarnaise Sauce
20 Min
Beurre blanc
15 min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Chicken broth with bread dumplings
1 godz. 5 min
Sicilian prawn salad
40 Min
Béarnaise sauce
15 min
Caipirinha
5min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 min
Salmorejo
10 min
Roquefort Sauce
20 Min