Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Starter Dough
-
1
tsp dried instant yeast
veya 10 g fresh yeast, crumbled - 50 g strong white bread flour
- 50 g water
- ½ tsp fine sea salt
Dough
- oil, for greasing
-
1
tsp dried instant yeast
veya 10 g fresh yeast, crumbled - 110 g strong white bread flour
- 110 g strong wholemeal bread flour
- 150 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp barley malt extract
- 35 g sesame seeds
- 30 g linseeds
- 100 g water, boiling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 450 kJ / 108 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 15.7 g
- Yağ
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sheer Berenj (Rice Pudding)
1 Std.
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)
Değerlendirme yok
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1h 20min
Vanilla Cream Gugelhupf
1h 20min
Breaded Cheese-Stuffed Jalapenos
30min
Scandinavian Rye Bread
27h
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2 Std.
Limoncello Tarts
3 Std. 15 Min
Spelt and Buckwheat Bread
1 Std. 55 Min
Almond and Vanilla Dessert Cake
2 Std.
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2h 30min
Sonja's Bread
3 Std. 10 Min