Cihazlar ve Aksesuarlar
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
6 portions
Malzemeler
Shortcrust pastry
-
wheat flour300 g
-
unsalted butter soft, cut in pieces160 g
-
salt½ tsp
-
water50 g
Filling
-
garlic cloves2
-
shallots cut in halves2
-
parsley leaves only10 sprigs
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
egg yolks2
-
sausage meat200 g
-
potatoes cut in slices (0.5 cm)400 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
14.7 g
Kalori
2327.3 kJ /
557.3 kcal
Yağ
33.3 g
Lif
4 g
Karbonhidrat
48.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
French Tradition on your Table
10 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
2sa
Thai noodle and seafood salad
50 dk
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1sa
Pumpkin Risotto
50 dk
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
6sa 10 dk
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1sa 5 dk
Ginger Honey Cakes with Mandarin Slice
1sa
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 dk
Shrimp & Crab Linguine
25 dk
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 dk
Chocolate Marquise
4sa 55 dk
Spanish tomato sauce
25 dk