Uyumlu sürümler
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Shortcrust pastry
- 300 g wheat flour
- 160 g unsalted butter, soft, cut in pieces
- ½ tsp salt
- 50 g water
Filling
- 2 garlic cloves
- 2 shallots, cut in halves
- 10 sprigs parsley, leaves only
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 egg yolks
- 200 g sausage meat
- 400 g potatoes, cut in slices (0.5 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2327.3 kJ / 557.3 kcal
- Protein
- 14.7 g
- Karbonhidrat
- 48.7 g
- Yağ
- 33.3 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche Lorraine
50min
Garlic Cheddar Biscuits
30min
Tuna and Spring Onion Quiche
2h
Cheese and Basil Knots
1h 30min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Pork Pilaf
45min
Meatloaf
1h 20min
Fast meat bread
55min
Beef Stroganoff
45min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Potato Rolls
3 Std. 25 Min
Cheese and Onion Cornbread (Sopa Paraguaya)
1h