
Uyumlu sürümler
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Shortcrust pastry
- 300 g wheat flour
- 160 g unsalted butter soft, cut in pieces
- ½ tsp salt
- 50 g water
Filling
- 2 garlic cloves
- 2 shallots cut in halves
- 10 sprigs parsley leaves only
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 egg yolks
- 200 g sausage meat
- 400 g potatoes cut in slices (0.5 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 557.3 kcal / 2327.3 kJ
- Protein
- 14.7 g
- Yağ
- 33.3 g
- Karbonhidrat
- 48.7 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 dk
Spinach and cheese-filled meatloaf
1sa 15 dk
Sourdough Pretzel Bread
7sa 20 dk
Peanut Butter and Jam Milk Rolls
3sa 20 dk
Blueberry and Raspberry Plaited Loaf
3sa
Mixed berry jam tart
2sa 35 dk
Chicken casserole with saffron and orange
1sa 35 dk
Traditional bobotie
1sa 30 dk
Beef buns
50 dk
Chicken and mushroom lasagne
1sa 55 dk
Sourdough Starter Discard Waffles
25 dk
Pastitsio
1sa 30 dk