Uyumlu sürümler
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Shortcrust pastry
- 300 g wheat flour
- 160 g unsalted butter, soft, cut in pieces
- ½ tsp salt
- 50 g water
Filling
- 2 garlic cloves
- 2 shallots, cut in halves
- 10 sprigs parsley, leaves only
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 egg yolks
- 200 g sausage meat
- 400 g potatoes, cut in slices (0.5 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2327.3 kJ / 557.3 kcal
- Protein
- 14.7 g
- Karbonhidrat
- 48.7 g
- Yağ
- 33.3 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Garlic Cheddar Biscuits
30min
Traditional Canadian Pie Pastry
15min
Beef and Apple Cabbage Rolls
1 Std. 35 Min
Pear Apricot Roses
1h
Bagels with Egg and Bacon Jam
3 Std. 20 Min
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
1 Std. 5 Min
Greek Style Pork Stew
1h
Slow-cooked Veal Stew
2h 10min
Salmon and Courgette en Croute
1h
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2 Std.