Uyumlu sürümler
Menü: Salat-Cremesuppe, Seebarsch an einer Brunnenkresse-Sauce und Kartoffeln
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 - 40 g Brunnenkresse, gewaschen und getrocknet
- 5 - 10 g Zitronensaft
- 2 TL feinkörniges Salz
- 1 TL weisser Pfeffer, gemahlen
- 50 g Olivenöl, nativ
- 500 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, in Stücken (3-4 cm)
- 10 - 12 Kopfsalat, Blätter
- 500 g Seebarsch, ohne Kopf und Innereien (siehe Tipps)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1971 kJ / 471 kcal
- Protein
- 32.55 g
- Karbonhidrat
- 38.4 g
- Yağ
- 20.8 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Forellen mit Gemüsereis
45 min
Süsser Randen-Smoothie
15min
Grüne Erbsenschaumsuppe mit Lachswürfeln
30 min
Spinat-Radieschen-Salat
15min
Erbsen-Ingwer-Suppe, Zitronenlachs mit Brokkoli
1h
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20 Min
Frische Tagliatelle mit Steinpilzen
1h
Aprikosen-Schoggipraliné-Törtchen
24h
Gedünstetes Gemüse
15min
Grundteig für Brot
24 Std. 30 Min
Vollkornbrot Glutenfrei
4h
Himbeer-Orangen-Glacé
5h 10min