Menü: Salat-Cremesuppe, Seebarsch an einer Brunnenkresse-Sauce und Kartoffeln
TM5 TM6

Menü: Salat-Cremesuppe, Seebarsch an einer Brunnenkresse-Sauce und Kartoffeln

3.7 (3 değerlendirme)

Malzemeler

  • 30 - 40 g Brunnenkresse, gewaschen und getrocknet
  • 5 - 10 g Zitronensaft
  • 2 TL feinkörniges Salz
  • 1 TL weisser Pfeffer, gemahlen
  • 50 g Olivenöl, nativ
  • 500 g Wasser
  • 500 g Kartoffeln, in Stücken (3-4 cm)
  • 10 - 12 Kopfsalat, Blätter
  • 500 g Seebarsch, ohne Kopf und Innereien (siehe Tipps)

Besin Değeri
şuna göre 1 Portion
Kalori
1971 kJ / 471 kcal
Protein
32.55 g
Karbonhidrat
38.4 g
Yağ
20.8 g
Lif
4.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler