Uyumlu sürümler
Menü: Salat-Cremesuppe, Seebarsch an einer Brunnenkresse-Sauce und Kartoffeln
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 - 40 g Brunnenkresse, gewaschen und getrocknet
- 5 - 10 g Zitronensaft
- 2 TL feinkörniges Salz
- 1 TL weisser Pfeffer, gemahlen
- 50 g Olivenöl, nativ
- 500 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, in Stücken (3-4 cm)
- 10 - 12 Kopfsalat, Blätter
- 500 g Seebarsch, ohne Kopf und Innereien (siehe Tipps)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1971 kJ / 471 kcal
- Protein
- 32.55 g
- Karbonhidrat
- 38.4 g
- Yağ
- 20.8 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pilz-Kartoffel-Suppe
25 min
Kichererbsensuppe mit Rhabarber und Curry
1sa 20 dk
Waldpilz-Cremesuppe
25 min
Grundteig für Brot
24h 30min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1h
Lachsfilets auf Spargeln mit Buchweizen
40 min
Risotto mit frischen Steinpilzen
35 min
Gulaschsuppe
1 godz. 5 min
Fladenbrot mit Weintrauben
2sa
Marokkanische Bohnencrèmesuppe
35 min
Blaubeer-Glace-Schaum
10min
Udon-Nudeln mit Gemüse
40 min