Uyumlu sürümler
Menü: Salat-Cremesuppe, Seebarsch an einer Brunnenkresse-Sauce und Kartoffeln
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 - 40 g Brunnenkresse, gewaschen und getrocknet
- 5 - 10 g Zitronensaft
- 2 TL feinkörniges Salz
- 1 TL weisser Pfeffer, gemahlen
- 50 g Olivenöl, nativ
- 500 g Wasser
- 500 g Kartoffeln, in Stücken (3-4 cm)
- 10 - 12 Kopfsalat, Blätter
- 500 g Seebarsch, ohne Kopf und Innereien (siehe Tipps)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1971 kJ / 471 kcal
- Protein
- 32.55 g
- Karbonhidrat
- 38.4 g
- Yağ
- 20.8 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pilaw-Reis
40min
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1h 40min
Lachsfilets auf Spargeln mit Buchweizen
40min
Linsen- und Bohnensuppe
40min
Butternusskürbis-Ingwer-Suppe
35min
Gemüsereis mit Fleisch
50 Min
Kabeljau mit Süsskartoffel-Selleriestampf
40min
Seehechtfilet mit Rucola-Randen-Salat
1 Std. 35 Min
Erbsen-Ingwer-Suppe, Zitronenlachs mit Brokkoli
1h
Tajine mit Seeteufelfilet und eingelegten Salzzitronen
1 Std. 35 Min
Trutenrollen mit Gorgonzola
1h
Auberginen-Millefeuille mit Jogurt und Senfsauce
40min