Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 220 g Weizenmehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 30 g Olivenöl
- 120 g Wasser
- ¼ TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 2 Birnen (ca. 400 g), reif
- 2 EL Zitronensaft
- 100 g Crème fraîche, 20 % Fettgehalt
- 200 g Gorgonzola, in Stücken
- Weizenmehl, für die Arbeitsfläche
- Honig, nach Belieben
- 3 EL Thymian, frisch, Blättchen gewaschen und gut abgetropft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1613 kJ / 385 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 21 g
- Lif
- 2.5 g
Alternatif tarifler
Soupe de chalet (Freiburger Gemüsecremesuppe)
40min
Polenta
30 Min
Chäschüechli (Käseküchlein)
50 Min
Basler Läckerli
1 Std. 10 Min
Ingwer-Chili-Dressing
5 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
American Apple Pie
1 Std. 20 Min
Puschlaver Pizzoccheri mit Gemüse
1 Std. 30 Min
Torta di Pane (Tessiner Brottorte)
1 Std. 20 Min
Zucchetti-Omelette
40min
Zwiebel-Käsewähe
1h 15min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 40min