Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan, in Würfeln (3 cm)
- 1220 g Wasser
- 300 g Kürbis, Fruchtfleisch, in Stücken (2 cm)
- 1 EL Olivenöl
- ½ - 1 TL feinkörniges Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- 30 g Schalotten
- 100 g Speck gestückelte Streifen
- 40 g Butter
- 320 g Risottoreis (z. B. Arborio oder Carnaroli)
- 60 g Weisswein, trocken
-
1
EL Gemüsebouillon
veya 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5l) -
60
g grüne Erbsen, gefroren
veya 60 g grüne Erbsen, frisch - Petersilie, flachblättrig, nur Blätter, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1452 kJ / 345 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Karbonhidrat
- 47.2 g
- Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40 min
Risotto Bolognese
45 min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 min
Kürbis-Reistopf (2 Portionen)
50min
Tomatenrisotto mit Burrata
30 min
Karotten-Chicoreé-Risotto
40 min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1 godz.
Spinatrisotto mit Spargeln
40 min
Kürbisrisotto
35min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40 min
Bündner Gerstensuppe
55min
Kürbis-Reistopf
50min