Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan, in Würfeln (3 cm)
- 1220 g Wasser
- 300 g Kürbis, Fruchtfleisch, in Stücken (2 cm)
- 1 EL Olivenöl
- ½ - 1 TL feinkörniges Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- 30 g Schalotten
- 100 g Speck gestückelte Streifen
- 40 g Butter
- 320 g Risottoreis (z. B. Arborio oder Carnaroli)
- 60 g Weisswein, trocken
-
1
EL Gemüsebouillon
veya 1 Gemüsebouillonwürfel (für 0,5l) -
60
g grüne Erbsen, gefroren
veya 60 g grüne Erbsen, frisch - Petersilie, flachblättrig, nur Blätter, zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1452 kJ / 345 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Karbonhidrat
- 47.2 g
- Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rüeblisuppe mit Minze
35min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40min
Munder Safranrisotto
45 dk
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 dk
Bündner Gerstensuppe
55 min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40min
Karotten-Chicoreé-Risotto
40min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 min
Kürbislasagne
1h 40min
Maissuppe mit Wienerli und Bürli
25min
Spinatrisotto mit Spargeln
40min
Kürbisrisotto
35min