Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Peterli, frisch, abgezupft
- 30 g Schalotte, halbiert
-
300
g Steinpilze, frisch, in Stücken
veya 40 g Steinpilze, getrocknet, in Wasser eingeweicht und abgetropft - 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis, alle Sorten (z. B. Carnaroli oder Arborio), 14 Minuten Garzeit
- 60 g Weisswein, trocken
- 800 g Wasser
-
1
TL Salz
veya 1 geh. TL Gemüsebouillon Paste - 30 g Butter, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1861 kJ / 444 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Munder Safranrisotto
45 Min
Forellen mit Gemüsereis
45 Min
Kürbis-Kokossuppe
45 Min
Risotto milanese
30min
Pilzrisotto mit Kürbissalat
45 Min
Spinat-Zitronen-Risotto
30min
Zucchettisuppe mit Frischkäse
35min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30min
Kürbisrisotto
35min
Steinpilzrisotto mit Brie
35min
Kartoffelstock nature
55min
Peperoni-Risotto
35min