Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Bund Peterli, frisch, abgezupft
- 30 g Schalotte, halbiert
-
300
g Steinpilze, frisch, in Stücken
veya 40 g Steinpilze, getrocknet, in Wasser eingeweicht und abgetropft - 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis, alle Sorten (z. B. Carnaroli oder Arborio), 14 Minuten Garzeit
- 60 g Weisswein, trocken
- 800 g Wasser
-
1
TL Salz
veya 1 geh. TL Gemüsebouillon Paste - 30 g Butter, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1861 kJ / 444 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinat-Zitronen-Risotto
30 dk
Steinpilzrisotto mit Brie
35 dk
Linguine mit Zitronen-Kräuter-Pesto
25min
Kürbisrisotto
35 dk
Forellen mit Gemüsereis
45 dk
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 dk
Rotwein-Pilz-Risotto
35 dk
Kürbis-Reistopf (2 Portionen)
50 dk
Pilzrisotto mit Kürbissalat
45 dk
Polenta mit Champignon-Rahm-Sauce
50 dk
Peperoni-Risotto
35 dk
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40min