Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 100 g Bärlauch, in Stücken (4 cm)
- 3 Eier
- 100 g Wasser
- 20 g Olivenöl
- 300 g Weissmehl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen
- 4 Prisen Pfeffer
- 3 l Wasser
- 1 EL Salz
Chnöpfli braten
- 2 EL Bratbutter
- ¼ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 2229 kJ / 532 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schlorzifladen (Dörrbirnen-Tarte)
1 Std. 35 Min
Bündner Gerstensuppe
55 min
Gerstensuppe
1h 20min
Knöpfli
50 min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1 godz.
Schinkengipfeli
35 min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 50min
Knöpfli
50 min
Bündner-Spätzli
45 min
Käse-Spätzli
1 godz. 10 min
Kürbiskern-Salatsauce
10 Min
Zucchini-Schokoladen-Cake
1h 25min