Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 100 g Bärlauch, in Stücken (4 cm)
- 3 Eier
- 100 g Wasser
- 20 g Olivenöl
- 300 g Weissmehl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen
- 4 Prisen Pfeffer
- 3 l Wasser
- 1 EL Salz
Chnöpfli braten
- 2 EL Bratbutter
- ¼ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 2229 kJ / 532 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Berner Zopf
1 Std. 45 Min
Süssmostcreme
4h 15min
Käse-Spätzli
1h 10min
Kürbiskern-Salatsauce
10min
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1 Std. 55 Min
Kürbisrisotto
35min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50min
Knöpfli
50min
Knöpfli
50min
Bündner Capuns
35min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50min
Bündner Maluns
45min