Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 24 - 32 oz Chilean sea bass fillet
- ½ oz lemon juice (approx. ½ lemon), plus extra to serve
- 1 pinch ground white pepper, to taste
- 12 oz carrots, peeled, cut into sticks
- 4 oz unsalted butter, divided
- 3 oz white miso paste
- 28 oz water
- 18 oz red new potatoes or baby gold, peeled and quartered
-
12
oz fresh green beans, trimmed
veya 20 oz zucchini, ends trimmed, quartered lengthwise - 1 tsp fine sea salt, to taste
- fresh chives, finely chopped, to garnish
- freshly ground rainbow peppercorns, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2469 kJ / 590 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Shrimp Tikka Masala (Hestan Cue™)
40 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Light and Fresh Beet Pasta
20 min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Shrimp and Crab Stack
25min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h