Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 24 - 32 oz Chilean sea bass fillet
- ½ oz lemon juice (approx. ½ lemon), plus extra to serve
- 1 pinch ground white pepper, to taste
- 12 oz carrots, peeled, cut into sticks
- 4 oz unsalted butter, divided
- 3 oz white miso paste
- 28 oz water
- 18 oz red new potatoes or baby gold, peeled and quartered
-
12
oz fresh green beans, trimmed
veya 20 oz zucchini, ends trimmed, quartered lengthwise - 1 tsp fine sea salt, to taste
- fresh chives, finely chopped, to garnish
- freshly ground rainbow peppercorns, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2469 kJ / 590 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Shrimp and Green Pea Pasta
40min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 Std. 50 Min
Green Bean Gremolata
25 Min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Steamed Cod Over Greens
40min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40min