Cihazlar ve Aksesuarlar
Glutenfreie Focaccia
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
12 Portionen
Malzemeler
-
Mandeln, geschält55 g
-
Maismehl220 g
-
Weissmehl, glutenfrei110 g
-
Trockenhefe2 ½ TL
-
Zucker2 TL
-
Xanthan-Gummi (optional)2 TL
-
Salz, feinkörnig2 TL
-
Wasser310 - 350 g
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten und Beträufeln20 g
-
frischer Rosmarin nur Blätter1 Zweigchen
-
grobkörniges Salz1 TL
-
Olivenöl zum Beträufeln
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 Portion
Protein
3 g
Kalori
633.8 kJ /
151.5 kcal
Yağ
4.4 g
Karbonhidrat
24.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Glutenfrei Backen
10 Tarif
İsviçre
İsviçre
Bunları da beğenebilirsiniz...
Glutenfreier Apérokranz mit Speck, Oliven und Käse
Değerlendirme yok
Kalte Avocado-Kokos-Suppe
10 dk
Vollkornbrot Glutenfrei
4sa
Vegane Gemüsebouillon Paste
1sa
Blumenkohl-Curry-Suppe
45 dk
Sellerie-Apfel-Suppe
30 dk
Das Weisse vom Ei-Omelette
35 dk
Himbeer-Orangen-Glacé
5sa 10 dk
Gluten- und getreidefreie Brötchen
1sa 20 dk
Quinoa-Guetzli
1sa
Mandel-Guetzli
40 dk
Knusperchips mit Guaçamole
1sa