Uyumlu sürümler
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g medium-hard cheese (e.g. Gruyère or Cheddar), cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
-
50
g day old bread rolls, cut into pieces (1-2 cm)
veya 50 g day old bread, cut into pieces (1-2 cm) - 200 g frozen chopped spinach, thawed
- 4 eggs
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 50 g onions, cut into halves
- 50 g carrots, cut into pieces
-
700
g ripe tomatoes, cut into pieces
veya 700 g canned diced tomatoes - 6 - 8 fresh basil leaves
- 500 g water
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to The Basic Cookbook)
- 400 g mixed vegetables (e.g. capsicum, zucchini, eggplant), cut into pieces (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1654 kJ / 395 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 6.5 g
Alternatif tarifler
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min
Potted scrambled eggs with asparagus
30 Min
Cucumber soup with prawn skewers
Değerlendirme yok
Rice salad
1h
Minestrone
40min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20sa 15 dk
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35min
Spiralised vegetable soup
9 Std.
Eggplant rotolo
1h 40min
Mushroom soup
30 Min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Apricot apple pie
1h 40min