Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 80 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Stücken (3 cm), angefroren
- 1 Zwiebel (60 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 60 g Olivenöl
- 2 TL Tomatenmark
- ½ TL Zucker
- 800 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- ¼ TL Chiliflocken
- 1 Msp. Zimt
- 150 g kurze Nudeln, aus Hartweizengrieß (z.B. Penne Piccoli, Garzeit 6 Minuten)
- 200 g Möhren, längs halbiert, in dünnen Scheiben
- 200 g Brokkoli, in kleinen Röschen
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtropfgew. 480 g), abgetropft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2330 kJ / 556 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestrone mit Cannellini-Bohnen
40min
Minestrone
45 min
Minestrone mit Kichererbsen
13 Std.
Minestrone mit Kräuterpesto und Putenbrust
50min
Zucchini-Salsiccia-Pasta
35min
Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen
1h 10min
Sauce all'amatriciana
20min
Auberginen-Pasta
30min
Ratatouille-Pasta
40min
Italienischer Gemüseeintopf
40min
Auberginen-Tomaten-Pasta
45 min
Sauce alla Puttanesca
25min