Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 80 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Stücken (3 cm), angefroren
- 1 Zwiebel (60 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 60 g Olivenöl
- 2 TL Tomatenmark
- ½ TL Zucker
- 800 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Salz
- ¼ TL Chiliflocken
- 1 Msp. Zimt
- 150 g kurze Nudeln, aus Hartweizengrieß (z.B. Penne Piccoli, Garzeit 6 Minuten)
- 200 g Möhren, längs halbiert, in dünnen Scheiben
- 200 g Brokkoli, in kleinen Röschen
- 1 Dose weiße Bohnen (Abtropfgew. 480 g), abgetropft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2330 kJ / 556 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce all'amatriciana
20min
Sauce alla Puttanesca
25min
Pandoro
4h 20min
Pilztopf mit Sonnenweizen
30min
Minestrone
45min
Grüne Minestrone
30min
Pasta mit sizilianischer Sauce
55min
Risotto alla Milanese
35min
Minestrone mit Cannellini-Bohnen
40min
Frische Tomaten-Pasta
25min
Auberginen-Tomaten-Pasta
45min
Pasta alla Putanesca
45min