Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 200 g Scamorza, geräuchert, in Stücken (4-5 cm)
Füllung
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g frische Pilze (z.B. Champignons, Kräuterseitlinge, Pfifferlinge), in Scheiben
- 100 g Weißwein
- 100 g Ricotta
- 2 Eier
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 16 Cannelloni (ca. 180 g)
Tomatensauce
- 40 g Staudensellerie, in Stücken
- 30 g Zwiebel
- 40 g Möhre, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
-
1
Dose stückige Tomaten (400 g)
veya 400 g reife Tomaten, in Stücken (3-4 cm) - 200 g Wasser
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2838 kJ / 678 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zitronen-Ziti mit Mascarpone
1h
Pilz-Lasagne
2h 30min
Pilzza
1 Std. 20 Min
Gefüllte Kartoffelrösti
1h
Blini mit Paprikaragout
2h
Steinpilz-Frischkäse-Focaccia
2h
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1h
Pilz-Ragout mit gebratenem Feta
40min
Fischfilet im Basilikumteig
1h
Hefeknödel mit Olivencreme und Rucolasauce
1h 30min
Muschelnudeln mit Rahmspinat
50min
Pfannkuchen mit Bologneser Füllung
1h