Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 200 g Scamorza, geräuchert, in Stücken (4-5 cm)
Füllung
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g frische Pilze (z.B. Champignons, Kräuterseitlinge, Pfifferlinge), in Scheiben
- 100 g Weißwein
- 100 g Ricotta
- 2 Eier
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 16 Cannelloni (ca. 180 g)
Tomatensauce
- 40 g Staudensellerie, in Stücken
- 30 g Zwiebel
- 40 g Möhre, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
-
1
Dose stückige Tomaten (400 g)
veya 400 g reife Tomaten, in Stücken (3-4 cm) - 200 g Wasser
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2838 kJ / 678 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 37 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 5.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lachs-Spinat-Cannelloni
1 Std. 15 Min
Muschelnudeln mit Rahmspinat
50 menit
Nudeln mit Pilz-Pesto
30 min
Flammkuchen mit Pfifferlingen und Speckcreme
1 Std. 15 Min
Schlutzkrapfen mit Walnussfüllung
1 Std. 15 Min
Pilzza
1j 20 menit
Pilz-Crostini
45 Min
Cannelloni mit Artischocken und Tomatensauce
1 godz. 35 min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1 Std. 15 Min
Steinpilz-Ravioli
1j 20 menit
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1j
Pilz-Lasagne
2j 30 menit