Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema batida
- 25 g de azúcar
- 200 g de crema para batir (min 30% de grasa)
Peras al horno
- 25 g de flor de jamaica
- 170 g de agua
- 55 g de azúcar
- 2 peras
- 55 g de hojuelas de avena
- 30 g de harina
- 100 g de mantequilla sin sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1903 kJ / 453 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1h 30 min
Crema de ejote
30 min
Sopa de jitomate con amaranto
20 min
Agua de Horchata
5 Min
Aderezo de jengibre y naranja
5 Min
Panqué de zanahoria y coco sin gluten
1h 30 min
Pastel Frangipane
1 godz. 45 min
Pan de pumate, aceitunas negras y romero
30 min
Souffle de chocolate
1h
Salsa catsup
1h 15min
Aderezo de yoghurt
5 Min
Crema de cilantro
30 min