Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de tomates, bien mûres et coupées en morceaux
- 55 g de poivron rouge, coupé en morceaux
- 150 g de concombre, épluché et coupé en morceaux
- 65 g d'oignon, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 20 g de jus de citron
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 1 c. à café de vinaigre balsamique
- 10 g de sucre en poudre
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 brins de persil frais
- 100 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 310 kJ / 73 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 10.3 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Tapenade
10 Min
Soupe froide de concombre au basilic
10 Min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 Min
Gaspacho
2 Std. 25 Min
Soupe froide de courgette à la grecque
2h 15min
Gaspacho de tomate
20 Min
Salmorejo (crème espagnole à la tomate)
10 Min
Pesto classique au basilic
10 Min
Pesto au basilic
10 Min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40min
Caviar d'aubergine "express"
20 Min