Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 pere Williams, sbucciate, a metà e private del torsolo
- 20 g di gherigli di noci
- 100 g di formaggio fresco spalmabile light
- 2 cucchiaini di paprika dolce + q.b.
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 945 kJ / 226 kcal
- Protein
- 7.1 g
- Karbonhidrat
- 19.8 g
- Yağ
- 13.1 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25min
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1 Std.
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2 Std.
Salmone in salsa di lamponi
2h 50min
Crumble di mele e grano saraceno
6 Std. 20 Min
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15 min
Tartine di pane alla menta
4 Std. 10 Min
Canapè di cetrioli con mousse di tonno
10min
Bignè al salmone
1 Std. 50 Min
Bicchierini prosciutto e piselli
35 Min
Mousse di salmone su tartine di segale
15 min
Mousse di carote e sedano
40min