Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Testaroli di farro
- 300 g di farina di farro
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 450 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Salsa di noci
- 80 g di gherigli di noci
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 150 g di Parmigiano reggiano a scaglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3085.6 kJ / 734.2 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Karbonhidrat
- 48.5 g
- Yağ
- 48.1 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizzoccheri
50min
Gnocchi alla romana
1h 15 min
Torta pasqualina
2 Std. 5 Min
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45min
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1 Std. 5 Min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15 min
Malfatti bergamaschi
40min
Focaccia al formaggio
55 min
Insalata di panissa con carciofi
55 min
Pisarei e faśö
35 Min
Pizza bianca alla ligure
1 godz. 45 min
Gnocchi di polenta
25min