Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Testaroli di farro
- 300 g di farina di farro
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 450 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Salsa di noci
- 80 g di gherigli di noci
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 150 g di Parmigiano reggiano a scaglie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3085.6 kJ / 734.2 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Karbonhidrat
- 48.5 g
- Yağ
- 48.1 g
- Lif
- 6.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Gnocchi alla romana (senza lattosio)
1h 50min
Polenta
1 Std.
Gnocchi alla romana
1h 15min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Malfatti bergamaschi
40 Min
Pisarei e faśö
35 Min
Focaccia al formaggio di Recco
1h 15min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Farinata di ceci (vegan)
2h
Salsa verde "Bagnet"
15min
Panissa
45 Min