Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2-3 cm)
-
250
g di pane, non completamente raffermo, a pezzi (2-3 cm),
veya 250 g di pane bianco, non completamente raffermo, a pezzi (2-3 cm) - 80 g di cipolla, a pezzi
- 6 rametti di prezzemolo, le foglioline e i gambi
- 25 g di burro
- 200 g di latte
- 3 uova
- 2 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1000 g di acqua
- 4 ali di pollo (circa 600 g)
- 200 g di verdure miste (es. carote, cipolle, sedano), a pezzi (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2118 kJ / 506 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fagioli in umido
1hod. 30min
Brodo di verdure con noodles di omelette
50 Min
Brodo di gallina
4h 10 min
Zuppa di bietole
35 min
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40 Min
Fagioli con le cotiche
1 Std. 45 Min
Antica minestra ai broccoletti
45 Min
Involtini di cotica al sugo
1 Std. 10 Min
Polpette di pane con brodo di pollo
1h 5 min
Quadrucci e piselli in brodo
1 Std. 20 Min
Zuppa di ceci e polpettine
50 Min
Polpette di agnello
55 Min