Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di guanciale stagionato, a cubetti
- 500 g di fave fresche sgranate
- 100 g di vino bianco
- 150 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
veya ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1188.1 kJ / 284 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Karbonhidrat
- 24.2 g
- Yağ
- 15.8 g
- Doymuş Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 9.6 g
- Sodyum
- 237 mg
Alternatif tarifler
Lenticchie speziate in umido
1h 30min
Fave in umido
1h
Ceci in umido
1h 30min
Fagioli rossi in umido
1h 20min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Stufato di piselli e carciofi
45min
Carciofi in agrodolce
30min
Melanzane trifolate
40min
Fagioli in umido
1h 30min
Cicorie stufate
35min
Cocottine di uova con fave e piselli
50min