Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di cipolla
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di guanciale stagionato, a cubetti
- 500 g di fave fresche sgranate
- 100 g di vino bianco
- 150 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
veya ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 766 kJ / 183 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Karbonhidrat
- 6.3 g
- Yağ
- 12.5 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fave in umido
1h
Zuppa di fave
50 min
Trippa in rosso con patate
1小时 30 分钟
"Scafata" viterbese
1h 50min
Trippa in bianco alla napoletana
1小时 30 分钟
Funghi champignon ripieni
1sa 5 dk
Zuppa di patate e carciofi
1h
Fagioli in umido
1小时 30 分钟
Piselli in umido
1h 10min
Ceci in umido
1小时 30 分钟
Melanzane trifolate
40min
Lenticchie in umido
1小时 30 分钟