Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
4 - 5
根 新鮮平葉巴西利 ,只取葉子
veya 4 - 5 根 香菜 ,只取葉子 - 250 克 水 ,需多備一些
- 1000 克 新鮮淡菜,刷洗乾淨
- 30 克 特級初榨橄欖油 ,需多備一些
- 30 克 紅蔥頭
- 3 粒 蒜頭
- 1 根 新鮮紅辣椒 (isteğe bağlı)
- 50 克 不甜白酒 (isteğe bağlı)
- 120 克 小蕃茄 ,對半切
- 40 - 50 克 濃縮蕃茄泥
- 1 小撮 鹽
- 350 克 筆管通心麵 或短型通心麵
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2011 kJ / 480 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 5.5 g