墨魚燒肉

墨魚燒肉

4.9 7 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 55 dk
4 人份

Malzemeler

  • 橄欖油
    10 克
  • 切段(約5公分)
    10 克
  • 切片
    10 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 乾墨魚 洗淨,浸泡約2小時後切塊(約100克)
    80 克
  • 三層肉 切塊(約4公分)
    450 克
  • 紹興酒
    60 克
  • 醬油
    50 克
  • 150 克
  • 冰糖 依個人口味調整
    15 - 25 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 971.3 mg
Protein 28.6 g
Kalori 2248.6 kJ / 538 kcal
Yağ 411.9 g
Lif 0.3 g
Doymuş Yağ 261.6 g
Karbonhidrat 10.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...