Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
蒸蛋布丁
- 4 顆 蛋 (每顆重約53-63克)
- 100 克 全脂牛奶
- ½ 茶匙 鹽
- 1 - 2 小撮 肉豆蔻粉
菠菜馬鈴薯濃湯
- 80 克 洋蔥 ,切塊
- 20 克 蔬菜油 (如:葵花油)
- 40 克 根芹菜
- 100 克 紅蘿蔔 ,切塊 (約2 公分)
- 200 - 250 克 馬鈴薯 ,切塊 (約2 公分)
- 80 克 韭蔥 ,切片 (約1 公分)
- 800 克 水
-
1
滿茶匙 自製蔬菜高湯醬
veya 1 塊 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升) - ¼ 茶匙 肉豆蔻粉
- 1 茶匙 鹽 ,需多備調味用
- ¼ 茶匙 胡椒粉 ,需多備調味用
-
250
克 新鮮菠菜
veya 250 克 冷凍菠菜葉 ,解凍 - 80 克 鮮奶油,含脂量30%以上
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 797 kJ / 191 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 12 g
- Lif
- 2.5 g