Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 240 g water (see tip)
- 5 g dried instant yeast (approx.1 level tsp)
- 10 g icing sugar
- 500 g plain flour
- ¼ tsp fine sea salt
Soy Milk and Steaming Buns
- 1250 g water
- 100 g dried soy beans, soaked for at least 4 hours and drained (weight after draining approx. 200 g)
- ½ tsp neutral oil (e.g. vegetable oil or peanut oil)
- 50 g icing sugar, or to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1277.3 kJ / 305.3 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Karbonhidrat
- 56.7 g
- Yağ
- 3.4 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 111.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rice Congee
4 Std. 5 Min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Sesame Crème
10min
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30min
Tomato-egg drop soup
20 Min
Soy milk and Mantou buns
6 godz.
Ginger Tea Paste
35min
Chicken Congee
1h 30min
Homemade Soy Milk
35min