Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi (3-4 cm)
- 150 g di carote, a pezzi (3-4 cm)
- 350 g di barbabietole rosse, a pezzi (3-4 cm)
- 500 g di acqua
- 250 g di patate, a pezzi piccoli (1 cm circa)
- 100 g di piselli surgelati
- 100 g di crauti in scatola (isteğe bağlı)
- 50 g di cipollotti, affettati finemente
- 2 - 3 rametti di aneto fresco
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di vino bianco (isteğe bağlı)
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 583 kJ / 139 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 3.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crumble di frutta secca, mele e caramello
1 Std.
Cacciucco di ceci
50 min
Insalata di barbabietole e lenticchie
30 Min
Budino di chia e anacardi con sciroppo di mirtilli
2 godz. 20 min
Terrina di verdure e uova
3hod. 20min
Paella di fagioli rossi (vegan)
55min
Zuppa primaverile
40 Min
Lasagne di ricotta e melanzane a vapore
1h 25min
Riso pilaf boliviano
55min
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50 min
Caponata di verdure delle Madonie
50 min
Fagioli alla contadina
35 min